image Hétvége a versenyek izgalmában! image Nacra IFI VB 6. helyezés!

    Flóráék már az Európa Bajnokság helyszínén!

    A május hónap ismételten izgalmasan telik majd Virág Flóra és Molnár Dávid párosunk számára, ugyanis alig pihentek néhány napot már indultak is Weymouthba, hogy részt vegyenek a Nacra 17 Foiling Európa Bajnokságon. A verseny előtti edzőtábor ismét remek lehetőség lesz számukra, hogy feltérképezzék a helyszín adottságait, megtapasztalják a terep sajátosságait, na és persze az edzőfutamok alkalmával felmérjék a mezőnyt.

    Az EB-vel kapcsolatos részleteket kövessétek majd az alábbi linken: https://bit.ly/2JaMGqH

    A borús, hűvös idő nemcsak itthon, hanem Weymouthban is kihívások elé állítja versenyzőinket, ám a szeles idő ellenére Nacra 17 párosunk Flóra és Dávid lelkesen készül az előttük álló Nacra 17 Foiling Európa Bajnokságra, ami május 13-án kezdődik.

    A Virág/Molnár Sailing Team hétfő délben érkezett meg a helyszínre, majd a szállás elfoglalása után a hétfő délután és a tegnapi nap jelentős része is a hajószereléssel telt. Miután a Nacra 17 Full Foiling katamarán készen állt a vízre szállásra Flóra és Dávid 4 órát töltött a vízen, ahol közepes szél és hullámos víz fogadta őket. Az edzést a hosszú cirkálás és hátszelezés, valamint a sok rajtgyakorlás jellemezte.

    Hajrá Flóra! Hajrá Dávid!

    Info: eva
    Kapcsolódó bejegyzések
    • Összes
    • Szerző szerint
    • Kategória szerint
    • Címke szerint

    Szólj hozzá

    Your email address will not be published.

    Szponzorok, támogatók