image AUDI NÁDAD KUPA ALSÓÖRSÖN: A LEGFIATALABB VITORLÁZÓINK ISMÉT BIZONYÍTOTTAK image  FEHÉR BORÓ 2021 OPTIMIST MAGYAR BAJNOKA ÉS NŐI BAJNOKA! SIKLÓSI LÓRÁNT SERDÜLŐ 3.!

     BALATONI YC FINN DINGI, KALÓZ ÉS FLAAR REGATTA I KIHÍVÁSOKKAL TELI HÉTVÉGE

     BALATONI YC FINN DINGI, KALÓZ ÉS FLAAR REGATTA I KIHÍVÁSOKKAL TELI HÉTVÉGE

    A Balatoni YC a hétvégén rendezte meg a Finn Dingi, Kalóz és Flaar18 Regattát a három hajóosztály versenyzői számára Alsóörsön, amelyre 22 Finn, 12 Kalóz és 7 Flaar17 egység nevezett.
    Az első versenynapba két futam fért bele. Változékony szélviszonyok várták a versenyzőket mind a szél erejét, mind irányát tekintve. Este a futamok után jól megérdemelt hamburger party várta a versenyzőket.
    A második versenynapját ismét kihívásokkal teli időjárás jellemezte, forgolódó, gyengülő, változékony szélviszonyok között kellett a mezőnynek hely állnia.
    Ezen a versenynapon a több érvénytelenített futam és sok rajtgyakorlat mellett sajnos csak egy érvényes futam megrendezésére nyílt lehetőség. A közelgő vihar okán Holló Dániel versenyrendező délután egy órakor a vízi program lezárása mellett döntött.
    A regatta két versenynapja során a Finn és Kalóz mezőnyben három, a Flaar 18 mezőnyben két futam alapján hirdettek győzteseket.
    Ezúton is köszönjük valamennyi versenyző megtisztelő részvételét és fair versenyzését a nehéz időjárási körülmények között is!
    A regatta végeredménye letölthető: ITT
    A verseny részletes infoi: ITT
    Fotó: Szántó Áron
    Info: eva
    Kapcsolódó bejegyzések
    • Összes
    • Szerző szerint
    • Kategória szerint

    Szólj hozzá

    Your email address will not be published.

    Szponzorok, támogatók